Onderhoudsolie 

Onderhoudsolie is onmisbaar bij het gebruik van snijplanken, hakblokken of serveerplanken. Een goede olie is vrij van geur- en smaakstoffen en zorgt voor een lange levensduur van de plank!

Meer weten over onder andere onze werkwijze, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van bevestigen en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.

Er zijn 3 producten.
€10,70

Zuivere bijenwas van Wiertz gecombineerd met minerale olie voor het onderhoud van snijplanken en hakblokken.Gebruik: Bekijk onze video om te ontdekken hoe eenvoudig je deze bijenwas mix met minerale olie zelf kunt gebruiken! Inhoud: 150 gramZie foto 3 voor een voorbeeld van deze afwerking.

€7,40

Uitstekend geschikt voor snijplanken, hakblokken en ander keukengerei Deze houtolie is bedoeld voor hout dat wordt gebruikt bij bereiding of het serveren van voedsel Inhoud: 250 ml Je ontvangt de olie in een can welke gemaakt is van blik. De can kan mee met het huisafval. Wist je dat de metalen van dit blik eindeloos gerecycled kunnen worden? Een bewuste...

€0,00

Het onderhoud van snijplanken en messen is voor iemand die van koken houdt, liefhebber van pure materialen of voor in de horeca iets wat er bij hoort en direct een verbetering van je keukenmateriaal is.In deze PDF vindt u alle benodigde informatie over snijplanken, serveerplanken en hakblokken en uiteraard over het onderhoud. Goed onderhoud zorgt voor een...

Weergegeven: 1 - 3 van 3 items