Lijmen 

Naast een niet te missen secondelijm, bieden wij ook kitten aan voor talloze toepassingen. De bijbehorende kitpistool bestelt u eenvoudig mee. Zo kunt u op locatie direct aan de slag!

Meer weten over onder andere onze werkwijze, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van bevestigen en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.

Er zijn 3 producten.
€2,44

SecondelijmIdeaal voor: snel lijmen van diverse materialen. Altijd handig en zeer eenvoudig aan te brengen.

€8,22

Deze lijm op neopreenbasis is zeer geschikt om te gebruiken voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld op de uiteinden van de blinde bevestigingspinnen voordat u de wandplank over de pinnen heen schuift. Ideaal in commerciële ruimtes of ruimtes waar er kinderen bij de wandplanken kunnen komen.Inhoud: 58 gram (65,5 ml)

€10,70

Watervaste constructiekit met snelle doorharding en zeer hoge eindsterkte. Heeft een vullend vermogen in kieren en naden doordat de kit uitzet.Transparante polyurethaanlijm. Inhoud: 310 mlBestel ook de bijbehorende handkitpistool mee > Gebruik: verlijmen van hout, ook in vochtige ruimtes zoals een badkamer.

Weergegeven: 1 - 3 van 3 items