Afwerkingsproducten  

Afwerkproducten zijn onmisbaar voor een optimale bescherming van houten meubels, accessoires of projecten. Advies: werk het object volledig en rondom af (onderkant, zijkanten en bovenkant) voor een lange levensduur. Rubio Monocoat is een 2-componenten olie geschikt voor badkamermeubels, tafelbladen, salontafels etc. Ook zeer geschikt wanneer je zelf een (eiken) tafel opnieuw gaat opschuren en het een nieuw leven wil inblazen.

Meer weten over onder andere onze werkwijze, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van bevestigen en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.

Er zijn 5 producten.
€10,70

Zuivere bijenwas van Wiertz gecombineerd met minerale olie voor het onderhoud van snijplanken en hakblokken.Gebruik: Bekijk onze video om te ontdekken hoe eenvoudig je deze bijenwas mix met minerale olie zelf kunt gebruiken! Inhoud: 150 gramZie foto 3 voor een voorbeeld van deze afwerking.

€7,40

Uitstekend geschikt voor snijplanken, hakblokken en ander keukengerei Deze houtolie is bedoeld voor hout dat wordt gebruikt bij bereiding of het serveren van voedsel Inhoud: 250 ml Je ontvangt de olie in een can welke gemaakt is van blik. De can kan mee met het huisafval. Wist je dat de metalen van dit blik eindeloos gerecycled kunnen worden? Een bewuste...

€0,00

We kunnen de nis plank naar wens afwerken met een olie of ultra matte lak. Geef de afwerking van uw voorkeur aan ons door zodat wij de plank vóór verzending of afhaal kunnen afwerken. Prijs geldt per wandplank.Foto 1+2: Festool Surfix olie afwerkingFoto 3+4: transparante lak afwerking (onbehandeld uiterlijk)

€43,76

Rubio Monocoat is een afwerking op 2 componenten basis. Het is zeer gemakkelijk aan te brengen en het beschermt in één enkele laag! Inhoud: - Rubio Monocoat Pure (A+B = 350 ml)- Handige handleiding- Pad houder - Witte handpad voor het aanbrengen van de Monocoat- Wergwerphandschoenen (2 stuks)- Sluitbare gripzak voor het weggooien van de pad en doeken...

€16,53

We kunnen de wandplank naar wens afwerken met een olie of ultra matte lak. Geef de afwerking van uw voorkeur aan ons door zodat wij de wandplank vóór verzending of afhaal kunnen afwerken. Prijs geldt per wandplank.Foto 1+2+3+4: Woca Diamond naturel olie afwerkingFoto 5+6: transparante lak afwerking (onbehandeld uiterlijk)Zie hieronder ook meer foto's.

Weergegeven: 1 - 5 van 5 items