Verlijmde panelen 

Verlijmde panelen zijn geschikt voor diverse toepassingen. Onze panelen die wij in onze webshop aanbieden zijn geschaafd, verlijmd en vervolgens geschaafd.

Doordat deze panelen door ons zelf gesorteerd en gerealiseerd worden, bent u verzekerd van het mooiste paneel. Uit voorraad leverbaar.

Meer weten over onder andere onze werkwijze, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van bevestigen en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.

Alles wat besteld wordt via onze webshop wordt op maat gemaakt. In principe zijn alleen de Buitenkansjes wandplanken uit voorraad leverbaar.

Er zijn 11 producten.
€20,62

Lengte: 365 mmBreedte: 360 mm Dikte: 12 mmVerlijmd bookmatch paneel met doorgaande lamellen gerealiseerd uit Amerikaans eiken. Een eiken meubelpaneel is geschikt voor verschillende toepassingen; wanden en vloeren, maar ook het vervaardigen van tafels, kasten en andere meubels. 

€60,29

Lengte: 1045 mmBreedte: 420 mm Dikte: 20 mmVerlijmd paneel met doorgaande lamellen gerealiseerd uit Nederlandse moeraseik. Een eiken meubelpaneel is geschikt voor verschillende toepassingen; wanden en vloeren, maar ook het vervaardigen van tafels, kasten en andere meubels. 

€90,04

Live edge eiken houten boomstam blad met een rechte kantBetreft een verlijmd boomstam bladNa afwerking met een slijtvaste olie of matte lak afwerking geschikt als blad in een badkamer, met 2 steunen eronder en een waskom, of als bar blad. Absolute blikvanger in elke omgeving!Afmetingen:  Lengte: 500 mmBreedte 280 mmDikte: 45 mm

€98,31

Live edge eiken houten boomstam blad met een rechte kantBetreft een verlijmd boomstam blad Na afwerking met een olie/ matte lak geschikt als blad in een badkamer, met 2 steunen eronder en een waskom of bijvoorbeeld op een bestaand meubel (bar top, side table). Absolute blikvanger in een moderne omgeving!Afmetingen:  Lengte: 500 mmBreedte 360 mmDikte: 39 mm

€15,66

Lengte: 505 mmBreedte: 265 mm Dikte: 15 mmVerlijmd paneel met doorgaande lamellen gerealiseerd uit Europees eiken. Een eiken meubelpaneel is geschikt voor verschillende toepassingen; wanden en vloeren, maar ook het vervaardigen van tafels, kasten en andere meubels. 

€152,85

Live edge eiken houten boomstam blad met een rechte kantBetreft een verlijmd boomstam bladNa afwerking met een slijtvaste olie of matte lak afwerking geschikt als blad in een badkamer, met 2 steunen eronder en een waskom, of als bar blad. Absolute blikvanger in elke omgeving!Afmetingen:  Lengte: 550 mmBreedte tussen 385-375 mmDikte: 40 mm

€22,27

Lengte: 625 mmBreedte: 294 mm Dikte: 15 mmVerlijmd paneel met doorgaande lamellen gerealiseerd uit Europees eiken. Een eiken meubelpaneel is geschikt voor verschillende toepassingen; wanden en vloeren, maar ook het vervaardigen van tafels, kasten en andere meubels. 

€106,57

Live edge eiken houten boomstam blad met een rechte kantBetreft een verlijmd boomstam blad geheel afgewerkt met een matte satijn lak, gereed voor gebruikGeschikt als blad in een badkamer, met 2 steunen eronder en een waskom of bijvoorbeeld op een bestaand meubel (bar top, side table). Absolute blikvanger in een moderne omgeving!Afmetingen:  Lengte: 690...

€18,97

Hoogte: 360 mmBreedte: 345 mm Dikte: 17 mmVerlijmd bookmatch paneel met doorgaande lamellen gerealiseerd uit Europees eiken. Een eiken meubelpaneel is geschikt voor verschillende toepassingen; wanden en vloeren, maar ook het vervaardigen van tafels, kasten en andere meubels. 

€23,93

Lengte: 69,5 cmBreedte: 39 cm Dikte: 8 mmVerlijmd paneel met doorgaande lamellen gerealiseerd uit Europees eiken. Een eiken meubelpaneel is geschikt voor verschillende toepassingen; wanden en vloeren, maar ook het vervaardigen van tafels, kasten en andere meubels. 

€32,19

Lengte: 820 mmBreedte: 275 mm Dikte: 11,5 mmVerlijmd paneel met doorgaande lamellen gerealiseerd uit Nederlands olijfessen. Een olijfessen meubelpaneel is geschikt voor verschillende toepassingen; wanden en vloeren, maar ook het vervaardigen van tafels, kasten en andere meubels. 

Weergegeven: 1 - 11 van 11 items