Voorraad wandplanken 

In deze categorie vindt u de actuele voorraad wandplanken welke gereed zijn voor verzending. Het betreft heel diverse wandplanken in uiteenlopende afmetingen en houtsoorten. De planken zijn elk uniek en gefotografeerd om de kenmerken van de plank goed in beeld te brengen. De plank die u bestelt, is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt.

Maatwerk wandplanken

Staat uw maat er niet tussen? Geen probleem! Wij maken veel maatwerk wandplanken naar uw wens en afmetingen. Meer weten over de mogelijkheden voor uw wandplank?

Stuur ons een e-mail >
Of stuur een berichtje met daarin uw wensen/ afmetingen via onze online chat.

Meer weten over onder andere onze werkwijze, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van bevestigen en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.

Er zijn 45 producten.
per pagina
€97,95

Afmetingen:Lengte 100 cmDiepte 26 - 25 cmDikte 43 mm Afwerking: ultra matte lakAl onze wandplanken worden standaard voorzien van gefreesde bevestigingspunten.  Bestel de bijbehorende 2 bevestigingspinnen eenvoudig mee. Zo kunt u de wandplanken als het ware zwevend aan de muur bevestigen!Deze plank is niet meer voorradig, op zoek naar een 100 cm lange...

€118,75

Afmetingen:Lengte 125 cmDiepte 21-18 cmDikte 40 mmAl onze wandplanken worden standaard voorzien van gefreesde bevestigingspunten.  Bestel de bijbehorende 2 bevestigingspinnen eenvoudig mee. Zo kunt u de wandplanken als het ware zwevend aan de muur bevestigen! De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt.

€62,95

Afmetingen:Lengte 45 cmDiepte 24-23,5 cmDikte 42 mmAl onze wandplanken worden standaard voorzien van gefreesde bevestigingspunten.  Bestel de bijbehorende 2 bevestigingspinnen eenvoudig mee. Zo kunt u de wandplanken als het ware zwevend aan de muur bevestigen! De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt.

€72,95

Afmetingen:Lengte 46 cmDiepte 22 cmDikte 42 mm Al onze wandplanken worden standaard voorzien van gefreesde bevestigingspunten.  Bestel de bijbehorende 2 bevestigingspinnen (zie hieronder 'Accessoires') eenvoudig mee. Met deze pinnen kunt u de wandplanken als het ware zwevend aan de muur bevestigen! De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk...

€72,95

Afmetingen:Lengte 47,5 cmDiepte 12,5 - 14 cmDikte 42 mm Al onze wandplanken worden standaard voorzien van gefreesde bevestigingspunten.  Bestel de bijbehorende 2 bevestigingspinnen (zie hieronder 'Accessoires') eenvoudig mee. Met deze pinnen kunt u de wandplanken als het ware zwevend aan de muur bevestigen! De afgebeelde wandplank is de plank die u...

€72,95

Afmetingen:Lengte 48 cmDiepte 21,5 cmDikte 40 mm Al onze wandplanken worden standaard voorzien van gefreesde bevestigingspunten.  Bestel de bijbehorende 2 bevestigingspinnen (zie hieronder 'Accessoires') eenvoudig mee. Met deze pinnen kunt u de wandplanken als het ware zwevend aan de muur bevestigen! De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk...

€62,95

Afmetingen:Lengte 48 cmDiepte 25,5 cmDikte 35 mmAl onze wandplanken worden standaard voorzien van gefreesde bevestigingspunten.  Bestel de bijbehorende 2 bevestigingspinnen eenvoudig mee. Zo kunt u de wandplanken als het ware zwevend aan de muur bevestigen! De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt.

€62,95

Afmetingen:Lengte 48 cmDiepte 26,5-24,5 cmDikte 41 mmAl onze wandplanken worden standaard voorzien van gefreesde bevestigingspunten.  Bestel de bijbehorende 2 bevestigingspinnen eenvoudig mee. Zo kunt u de wandplanken als het ware zwevend aan de muur bevestigen! De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt.

€62,95

Afmetingen:Lengte 48 cmDiepte 26-25,5cmDikte 37 mmAl onze wandplanken worden standaard voorzien van gefreesde bevestigingspunten.  Bestel de bijbehorende 2 bevestigingspinnen eenvoudig mee. Zo kunt u de wandplanken als het ware zwevend aan de muur bevestigen! De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt.

€72,95

Afmetingen:Lengte 48 cmDiepte 27-25 cmDikte 38 mmAl onze wandplanken worden standaard voorzien van gefreesde bevestigingspunten.  Bestel de bijbehorende 2 bevestigingspinnen eenvoudig mee. Zo kunt u de wandplanken als het ware zwevend aan de muur bevestigen! De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt.

€84,95

Afmetingen:Lengte 49,5 cmDiepte tussen 20-22 cmDikte 37 mm Al onze wandplanken worden standaard voorzien van gefreesde bevestigingspunten.  Bestel de bijbehorende 2 bevestigingspinnen (zie hieronder 'Accessoires') eenvoudig mee. Met deze pinnen kunt u de wandplanken als het ware zwevend aan de muur bevestigen! De afgebeelde wandplank is de plank die u...

€72,95

Afmetingen:Lengte 54,5 cmDiepte 24,5 cmDikte 36 mmAl onze wandplanken worden standaard voorzien van gefreesde bevestigingspunten.  Bestel de bijbehorende 2 bevestigingspinnen eenvoudig mee. Zo kunt u de wandplanken als het ware zwevend aan de muur bevestigen! De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. 

Weergegeven: 1 - 12 van 45 items