Eettafels 

Een eettafel is het hart van elke eetkamer of keuken. De centrale plek voor het huis voor goede gesprekken, lekker eten & drinken en gezelligheid. Wij realiseren tafels die naadloos aansluiten op uw woonwensen. Door de verschillende vormen, afmetingen, kleurtint-afwerkingen en type onderstel kunt u uw eigen tafel zelf samenstellen. Dat is nog niet alles! Het tafelblad kan zowel fijn geschuurd als geborsteld geleverd worden. Het borstelen accentueert de nerven en kenmerken van het hout en geeft het een stoerdere uitstraling. Bij een kleurafwerking zorgt het borstelen ervoor dat het hout meer kleur opneemt ten opzichte van een geschuurd tafelblad.

Bent u op zoek naar een unieke eettafel?

Laat uw gegevens achter via het contactformulier zodat wij u kunnen informeren over onze mogelijkheden!


Meer weten over onder andere onze werkwijze, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van bevestigen en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.

Alles wat besteld wordt via onze webshop wordt op maat gemaakt. In principe zijn alleen de Buitenkansjes wandplanken uit voorraad leverbaar.

Er is 1 product.
€4,96

Om een beter beeld te krijgen van de uitstraling van het hout en/of een specifieke afwerking zoals Rubio Monocoat met kleurpigment, is het mogelijk handzame stalen te bestellen. Zo ziet u direct de uitstraling van het hout, uiterlijke kenmerken en het verschil tussen afwerkingen. De hout stalen hebben groottes van gemiddeld zo'n 12x12 cm en wordt via...

Weergegeven: 1 - 1 van 1 item