Eettafels 

Hierbij bieden wij aan: diverse tafels, compleet met onderstel van Nederlands fabricaat. Onder andere een walnoot houden tafelblad met poot, een uniek iepen tafelblad met robuuste stalen poot en twee bookmatch Amerikaans eiken platen met glooiende boomstam kanten.

Direct online te bestellen. Voor zakelijke klanten is het mogelijk de factuur in boekjaar 2020 te sturen. 

Meer weten over onder andere onze werkwijze, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van bevestigen en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.

Er zijn 2 producten.
€2.103,31

Nederlands fabricaat stalen onderstel, gelast met koker 80x80mm. Het onderstel heeft een onbehandeld uiterlijk en is behandeld met transparante poedercoating. Omdat het onderstel geen zware bovenplaat heeft, zullen we 2 stalen profielen frezen om het blad mooi vlak te houden.

€2.061,98

Uniek mat zwart (structuur) gecoat onderstel. Het onderstel is in Nederland vervaardigd en bestaat niet uit losse onderdelen/boutjes, betreft volledig gelast constructiestaal. Op de foto is te zien uit welk hout het blad gemaakt wordt; zwarte noot/black walnut. Het hout is van rustieke kwaliteit, dat wil zeggen dat het scheurtjes, knoesten en andere...

Weergegeven: 1 - 2 van 2 items