Buitenkansjes 

In deze categorie vindt u wandplanken tegen een heel scherpe prijs. De wandplanken hebben een klein defect, zoals een kapotte hoek of oude wormgaatjes. Soms komen wandplanken in deze categorie om plaats te maken voor nieuwe voorraad waardoor jij extra voordelig een plank kunt bestellen!

De prijs is inclusief bevestigingspinnen voor een zwevende montage aan de muur én olie afwerking! We werken de plank (muv de kleurolie wandplanken en de reeds geoliede planken) af met de Festool Surfix one step afwerking: een hoogwaardige natuurolie, vrij van oplosmiddelen en ecologisch verantwoord (geheel zweet- en speekselvast volgens DIN 53 160). Zonder kleurtoevoeging, haalt de tekening van het hout het mooiste naar boven. Na het oliën is het hout vol van kleur.

Let op: deze categorie wordt doorlopend aangevuld, echter is er maar 1 stuk van elke wandplank. Wees er dus snel bij want op = op!

Meer weten over onder andere onze werkwijze, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van bevestigen en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.

Alles wat besteld wordt via onze webshop wordt op maat gemaakt. In principe zijn alleen de Buitenkansjes wandplanken uit voorraad leverbaar.

Er zijn 20 producten.
€86,74

Afmetingen:Lengte 100 cmDiepte 22,5 cmDikte 40 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief olie afwerking en twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; bevat een aantal gele strepen in het hout (natuurlijk verschijnsel), zie foto's.

€53,68

Afmetingen:Lengte 33,5 cmDiepte 21,5-19 cmDikte 42 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; in de stam heeft ijzer gezeten. Hier heeft het looizuur in het hout op gereageerd waardoor de plank op rechtsboven grijs-blauw is...

€53,68

Afmetingen:Lengte 39 cmDiepte 17-16 cmDikte 38 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; betreft een met olie afgewerkte wandplank. Aan de voorkant links- en rechtsonder is een hoekje kapot.

€52,02

Afmetingen:Lengte 45 cmDiepte 23,5-20,5 cmDikte 40 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; enkele zeer kleine oude wormgaatjes

€53,68

Afmetingen:Lengte 46 cmDiepte 17-14 cmDikte 38 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; betreft gestoomd eiken, heeft een ruwer oppervlakte.

€53,68

Afmetingen:Lengte 47,5 cmDiepte 21,5cmDikte 40 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; plank heeft op de hoek een schuine /aflopende kant.

€60,29

Afmetingen:Lengte 50cmDiepte 22,5-22cmDikte 38 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; lichte kleurverschillen in het hout.

€61,12

Afmetingen:Lengte 51,5 cmDiepte 23-22 cmDikte 50 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; bevat oude wormgaatjes rechtsonder welke zijn gevuld met houtvulmiddel, heeft een grove schorsrand.

€60,29

Afmetingen:Lengte 52,5 cmDiepte 22,5 cmDikte 40 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief olie afwerking en twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; bevat oude wormgaatjes in de schors en op enkele plekken in het hout

€61,94

Afmetingen:Lengte 57 cmDiepte 24 cmDikte 32 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; betreft een rechte eiken wandplank met een ruwer oppervlakte.

€61,94

Afmetingen:Lengte 60 cmDiepte 24-22 cmDikte 40 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief olie afwerking en twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; gerealiseerd uit smallere eiken delen welke verlijmd zijn

€61,94

Afmetingen:Lengte 62,5 cmDiepte 21,5 cmDikte 38 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief olie afwerking en twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; gerealiseerd uit smallere eiken delen welke verlijmd zijn

€65,25

Afmetingen:Lengte 62,5 cmDiepte 24,5-25,5 cmDikte 35 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; plank heeft deels een gelige verkleuring in het hout.

€56,98

Afmetingen:Lengte 64,5 - 52 cmDiepte tussen 26,5-24 cmDikte 44 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; heeft een schuine zijkant welke ongeschuurd/ ruw is.

€68,55

Afmetingen:Lengte 75 cmDiepte 22 cmDikte 40 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief olie afwerking en twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Let op, soortgelijke plank als deze kun je via deze link bestellen.

€81,78

Afmetingen:Lengte 99 cmDiepte 19 cmDikte 40 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; in de stam heeft ijzer gezeten. Hier heeft het looizuur in het hout op gereageerd waardoor de plank boven en onder (laatste foto van...

€53,68

Afmetingen:Lengte 36,5 cmDiepte 18,5-15,5 cmDikte 38 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; betreft Europees notenhout, heeft een grove voor- en zijkant (ongeschuurd) en kapot hoekje

€53,68

Afmetingen:Lengte 38 cmDiepte 17,5-12,5 cmDikte 36 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; betreft Europees notenhout, heeft een grove voorkant (ongeschuurd)

€56,98

Afmetingen:Lengte 62,5 cmDiepte 15,5 cmDikte 35 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; betreft afwijkende dikte (35 mm ipv 40 mm) en diepte.

€56,98

Afmetingen:Lengte 65 cmDiepte 19,5 cmDikte 35 mm De afgebeelde wandplank is de plank die u daadwerkelijk in huis ontvangt. De wandplank is inclusief twee blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage. Bijzonderheden; betreft afwijkende dikte (35 mm ipv 40 mm), verkleuring in het hout (oranje) van de oude balken en kleine kras.

Weergegeven: 1 - 20 van 20 items