€65,25

Afmetingen
32 x 26 cm45 mm dik Eigenschappen
Deze snijplank is voorzien van handgrepen en voetjes.Afwerking

Als wij een plank afleveren is deze al in een bad geweest van minerale olie, gedroogd, opnieuw een laag olie en als laatste een natuurlijke bijenwas om uitdroging te voorkomen. Direct hierna worden ze verpakt en zo komen ze ook aan bij de...

€30,54

Unieke flesopener op Nederlands eikenhoutDoordat we een magneet in het hout verwerkt hebben, worden de bierdopjes opgevangen.Leuk als cadeau of aan de muur in de keuken!Foto is ter illustratie. Voer bij het Opmerkingenveld de houtsoort van uw voorkeur in. Wij realiseren deze flesopener op maat! 

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 40 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad.Gewicht: 30-35 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 80 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad.Gewicht: 60-65 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 120 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad. Gewicht: 90-100 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€24,79

Verzending 2 bladen

€314,01

Iepen houten blad geschikt als badkamerblad, badkamermeubel, wastafel blad of werkblad.Betreft een verlijmd massief iepen blad. Kan voor gebruik worden afgewerkt met een ultramatte lak, Festool Surfix Heavy Duty olie (zie voorbeeldfoto 5 en 6) of Monocoat olie.Afmetingen: Lengte 120 cmBreedte 50 cmDikte 40 mm

€269,38

Eiken blad geschikt als badkamerblad, badkamermeubel, wastafel blad of werkblad.Glooiende boomstam voorzijde en strakke rechte voorzijde mogelijk. Kies voor een slijtvaste afwerking zoals ultramatte lak, transparante olie of Monocoat zodat het blad beschermd is tegen vocht-vuil.

Houten eiken tafelbladen (zowel boomstam als recht!)

Wanneer je op zoek bent naar een tafel spelen diverse afwegingen een belangrijke rol. Zoals: aantal personen aan tafel, plek van de tafel, afmetingen, kleur. Niet zo gek natuurlijk; de dag begint vaak begint aan de eettafel met een lekker ontbijtje en in de avond afgesloten wordt met een lekkere maaltijd.

De bladen die we leveren zijn geschikt voor veeleisende toepassingen zoals als eettafel, bartafel maar ook als horecatafel of vergadertafel. Een goede afwerking beschermt tegen dagelijks gebruik, water & vuil en eventuele ongelukjes.

De tafelbladen worden gerealiseerd uit ovengedroogd eikenhout. Het eiken is rustiek en heeft mooie knoesten en tekeningen. De bladen worden verlijmd en vervolgens grof geschuurd en eventueel geborsteld. De doorgaande levertijd is +- 3-4 weken.


Meer weten over hout, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van een onderstel monteren en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.

Maatvoering

De tafelbladen zijn in diverse afmetingen te bestellen. Er zijn twee diktes beschikbaar: 40 mm en 50 mm (+- 3 mm). De 40 mm bladen zijn met boomstam zijkanten te leveren, de 50 mm bladen zijn leverbaar met boomstam zijkanten én rechte kanten.

Ben je op zoek naar afwijkende afmetingen? Neem gerust contact met ons op.

Houtsoort

De bladen worden gerealiseerd uit ovengedroogd eikenhout. Het hout is geschikt voor gebruik binnenshuis. Het eiken heeft een rustieke, stoere uitstraling met knoesten, oneffenheden en mooie tekening. De boomstam kanten leggen extra de nadruk op de robuuste kenmerken van het eikenhout, waar een recht blad zorgt voor een strak geheel.

Afwerkingen

Een afwerking is ten alle tijdig nodig voor ingebruikname. Voor alle afwerkingen geldt: in de prijs inbegrepen zit het opvullen van oneffenheden in het hout en het fijn afschuren en licht borstelen. De onderzijde wordt geschuurd en behandeld met dezelfde afwerking. Behandelen in werkplaats met voldoende tijd voor professioneel eindresultaat.

Zo lang mogelijk plezier van je houten tafel

Om zo lang mogelijk te genieten van een massief houten tafelblad en tegelijkertijd rekening te houden met de natuurlijke werking van het hout, is het mogelijk voor levering stalen profielen in het blad frezen.

De profielen worden helemaal vlak ingefreesd in de breedte van het blad. De prijs per profiel is 40 euro. De prijs is inclusief het freeswerk, zwart gecoate staal en bijbehorende bevestigingsmateriaal. Wij adviseren 2 profielen per tafelblad. De positie van de profielen wordt bepaald aan de hand van de keuze voor het onderstel.


Op onderstaande voorbeeldfoto werd er een dubbele kruispoot onderstel in het midden van de tafel geplaatst en zijn er twee profielen aan beide uiteindes van het blad gefreesd.