€65,25

Afmetingen
32 x 26 cm45 mm dik Eigenschappen
Deze snijplank is voorzien van handgrepen en voetjes.Afwerking

Als wij een plank afleveren is deze al in een bad geweest van minerale olie, gedroogd, opnieuw een laag olie en als laatste een natuurlijke bijenwas om uitdroging te voorkomen. Direct hierna worden ze verpakt en zo komen ze ook aan bij de...

€30,54

Unieke flesopener op Nederlands eikenhoutDoordat we een magneet in het hout verwerkt hebben, worden de bierdopjes opgevangen.Leuk als cadeau of aan de muur in de keuken!Foto is ter illustratie. Voer bij het Opmerkingenveld de houtsoort van uw voorkeur in. Wij realiseren deze flesopener op maat! 

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 40 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad.Gewicht: 30-35 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 80 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad.Gewicht: 60-65 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 120 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad. Gewicht: 90-100 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€24,79

Verzending 2 bladen

€314,01

Iepen houten blad geschikt als badkamerblad, badkamermeubel, wastafel blad of werkblad.Betreft een verlijmd massief iepen blad. Kan voor gebruik worden afgewerkt met een ultramatte lak, Festool Surfix Heavy Duty olie (zie voorbeeldfoto 5 en 6) of Monocoat olie.Afmetingen: Lengte 120 cmBreedte 50 cmDikte 40 mm

€269,38

Eiken blad geschikt als badkamerblad, badkamermeubel, wastafel blad of werkblad.Glooiende boomstam voorzijde en strakke rechte voorzijde mogelijk. Kies voor een slijtvaste afwerking zoals ultramatte lak, transparante olie of Monocoat zodat het blad beschermd is tegen vocht-vuil.

Dé stijlvolle blikvanger in elk interieur

Een houten tafel met robuust eikenhouten onderstel geeft sfeer en brengt warmte in huis. Het is een absolute blikvanger! Of je nu op zoek bent naar een boomstam eettafel, vergadertafel, bureau of bar tafel, een houten onderstel geeft het nét dat beetje extra. Een tijdloze combinatie uit massief eikenhout. De sfeervolle combinatie wordt gekenmerkt door stoere knoesten en mooie tekeningen in het hout.

We hebben er voor gekozen de meest gekozen houten onderstellen te gebruiken welke in de configurator te bestellen zijn.

Trapezium A-poot met tussenligger

Breedte 96 cm
Hoogte 72 cm
Standaard geleverd in 120x120 mm, tegen meerprijs leverbaar in 140x140 mm.

Welbekend: de X-poot

Breedte 96 cm
Hoogte 72 cm
Standaard geleverd in 120x120 mm

Simplistisch en praktische poot

Breedte 96 cm
Hoogte 72 cm
Wordt standaard geleverd in 120x120 mm, tegen meerprijs leverbaar in 140x140 mm

Rechte H-poot met een tussenligger

Breedte 96 cm , hoogte 72 cm
Standaard geleverd in 120x120 mm, tegen meerprijs 140x140 mm.

Kruis met tussenligger in de hoogte

Breedte 96 cm
Hoogte 72 cm

Dubbele kruispoot voor langere tafels

Lengte 160 cm
Breedte 96 cm
Hoogte 72 cm

Middenpoot met kasteel allure

Breedte 96 cm
Hoogte 72 cm

Dubbele X ideaal voor kortere tafels

Lengte 96 cm
Breedte 96 cm
Hoogte 72 cm
Standaard geleverd in 120x120 mm

Taps toelopende trapezium poot

Breedte bovenaan 85 cm
Breedte onderaan 95 cm
Hoogte 72 cm

Praktische informatie houten onderstellen

Indien er gekozen wordt voor een voorgemonteerde tafel met onderstel bereiden we dit voor u voor. We werken met verbindingsmoffen die in het hout bevestigd worden. Deze worden met grof schroefdraad in het hout bevestigd/verdiept en daarna is het mogelijk M6 bouten te gebruiken. Dit maakt het bevestigen een stuk makkelijker, professioneler en makkelijk te demonteren. We werken niet met simpele schroeven die makkelijk kunnen afbreken tijdens het vastschroeven en losschroeven. Hierdoor is het dus ook mogelijk een bout zonder kop te gebruiken, deze op 4 punten in het blad te schroeven met de hand en op de onderstellen te zetten (in een keer op de juiste plek) bouten er in draaien, de 4 bouten zonder kop weer loshalen en vervangen voor normale bouten. Uitmeten van het onderstel is hierdoor niet meer nodig. Voorboren of schroeven is ook niet nodig. Fouten zoals verkeerd voorboren / afbreken schroeven of te diep boren worden uitgesloten.

Zo kan de tafel binnen 15 minuten staan. Tevens is het onderstel op die manier gemakkelijk later te demonteren in geval van een verhuizing bijvoorbeeld.

De poten die wij leveren worden standaard voorzien van vilt voor het beschermen van de vloer en het opvangen van oneffenheden.

Uiteraard is het ook mogelijk een los onderstel met tafelblad te leveren. Daarbij is er een keuze om een handige montageset te bestellen compleet met schroeven, een boortje en schroefbit wanneer er gekozen wordt het zelf te bevestigen.

De houten onderstellen worden standaard door ons behandeld met een transparante lak. De afwerking biedt een bescherming tegen vocht en eventuele vlekken.

Ook is het mogelijk de houten poot of poten met dezelfde olie/ kleur te behandelen als het tafelblad. Hiervoor geldt een meerprijs.