€65,25

Afmetingen
32 x 26 cm45 mm dik Eigenschappen
Deze snijplank is voorzien van handgrepen en voetjes.Afwerking

Als wij een plank afleveren is deze al in een bad geweest van minerale olie, gedroogd, opnieuw een laag olie en als laatste een natuurlijke bijenwas om uitdroging te voorkomen. Direct hierna worden ze verpakt en zo komen ze ook aan bij de...

€30,54

Unieke flesopener op Nederlands eikenhoutDoordat we een magneet in het hout verwerkt hebben, worden de bierdopjes opgevangen.Leuk als cadeau of aan de muur in de keuken!Foto is ter illustratie. Voer bij het Opmerkingenveld de houtsoort van uw voorkeur in. Wij realiseren deze flesopener op maat! 

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 40 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad.Gewicht: 30-35 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 80 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad.Gewicht: 60-65 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 120 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad. Gewicht: 90-100 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€24,79

Verzending 2 bladen

€314,01

Iepen houten blad geschikt als badkamerblad, badkamermeubel, wastafel blad of werkblad.Betreft een verlijmd massief iepen blad. Kan voor gebruik worden afgewerkt met een ultramatte lak, Festool Surfix Heavy Duty olie (zie voorbeeldfoto 5 en 6) of Monocoat olie.Afmetingen: Lengte 120 cmBreedte 50 cmDikte 40 mm

€269,38

Eiken blad geschikt als badkamerblad, badkamermeubel, wastafel blad of werkblad.Glooiende boomstam voorzijde en strakke rechte voorzijde mogelijk. Kies voor een slijtvaste afwerking zoals ultramatte lak, transparante olie of Monocoat zodat het blad beschermd is tegen vocht-vuil.

Maatwerk nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een op maat gemaakt zwevend bar blad, een massief eiken keukenblad met sparingen voor de spoelbalk bijvoorbeeld of wanneer ju op zoek bent naar apartere houtsoorten zoals iepenhout, noten of esdoorn, laat het ons gerust weten!

Naast de vaste afmetingen en dikte tafelbladen welke we middels de samenwerking leveren tegen concurrerende prijzen, realiseren we ook maatwerk projecten voor jouw woonkamer, keuken, maar ook voor de retail en horeca.

Stel jouw tafel samen met voorradige boomstam delen in de werkplaats
Wij hebben doorlopend boomstamdelen en eiken balken/meubelhout, oa eiken liggen die klaar voor verwerking zijn en ook geselecteerd kunnen worden door u. De prijs voor productie in eigen werkplaats is op aanvraag. Kom gerust eens langs om het hout te bekijken en uw wensen met ons te bespreken. We helpen en adviseren u graag!

Kom langs & ontdek de mogelijkheden
Kom gerust langs als u een tafel op maat wilt laten maken. Er zijn ook volop mogelijkheden met eigen ideeën voor bijvoorbeeld afwijkende afmetingen of houtsoorten, of eigen ontwerp voor een onderstel te komen.

Werkwijze, informatie over de werking van hout & meer
Meer weten over onder andere onze werkwijze, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van bevestigen en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.

Voorbeelden maatwerk

Ons specialisme is het in opdracht maken van massief houten meubels, panelen, wandplanken, halffabrikaten en machinale en handmatige houtbewerking. Wij hebben een modern machinepark om alle traditionele houtbewerkingen in eigen beheer te kunnen verzorgen. Ook beschikken wij over een 2-tal bomenzagen waarmee wij ons eigen hout kunnen zagen zodat dit na het drogingsproces verwerkt kan worden tot unieke meubelstukken. De nadruk op de houtsoorten die wij verwerken zijn niet-tropische houtsoorten die veelal in Nederland voor komen. Voorbeelden hiervan zijn eiken, beuken, esdoorn, iepen, essen, berk, notenhout en tulpenhout.

Neem contact met ons op voor het bespreken of laten adviseren aan de hand van uw wensen en ideeën!