€65,25

Afmetingen
32 x 26 cm45 mm dik Eigenschappen
Deze snijplank is voorzien van handgrepen en voetjes.Afwerking

Als wij een plank afleveren is deze al in een bad geweest van minerale olie, gedroogd, opnieuw een laag olie en als laatste een natuurlijke bijenwas om uitdroging te voorkomen. Direct hierna worden ze verpakt en zo komen ze ook aan bij de...

€30,54

Unieke flesopener op Nederlands eikenhoutDoordat we een magneet in het hout verwerkt hebben, worden de bierdopjes opgevangen.Leuk als cadeau of aan de muur in de keuken!Foto is ter illustratie. Voer bij het Opmerkingenveld de houtsoort van uw voorkeur in. Wij realiseren deze flesopener op maat! 

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 40 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad.Gewicht: 30-35 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 80 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad.Gewicht: 60-65 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 120 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad. Gewicht: 90-100 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€24,79

Verzending 2 bladen

€314,01

Iepen houten blad geschikt als badkamerblad, badkamermeubel, wastafel blad of werkblad.Betreft een verlijmd massief iepen blad. Kan voor gebruik worden afgewerkt met een ultramatte lak, Festool Surfix Heavy Duty olie (zie voorbeeldfoto 5 en 6) of Monocoat olie.Afmetingen: Lengte 120 cmBreedte 50 cmDikte 40 mm

€269,38

Eiken blad geschikt als badkamerblad, badkamermeubel, wastafel blad of werkblad.Glooiende boomstam voorzijde en strakke rechte voorzijde mogelijk. Kies voor een slijtvaste afwerking zoals ultramatte lak, transparante olie of Monocoat zodat het blad beschermd is tegen vocht-vuil.

Robuust, stoer & industrieel

Een stalen onderstel combineert goed met een mooi eiken tafelblad. Of je nu gaat voor een zwart gecoat onderstel, een middenpoot gecoat in een blanke lak met behoudt van de robuuste uitstraling van het rauwe staal - een stalen onderstel past in elk interieur of ruimte in huis.

Er zijn diverse modellen onderstellen beschikbaar varierend van een middenpoot zoals de dubbele X met ongelijke lengtes tot een set van twee X-, H-, A- of I-poten. Laat je inspireren door de mogelijkheden!

De stalen onderstellen kunnen in diverse kleuren gecoat worden zoals: zwart (zie foto, links) antraciet (zie foto, rechts) en wit. Ook is een blanke (transparante) lak mogelijk wanneer je houdt van een extra stoere / industriële look.

Trapezium A-poot met tussenligger
Breedte 78 cm
Hoogte 72 cm
Wordt geleverd in 100x100 mm

Welbekend: de X-poot
Breedte 78 cm
Hoogte 72 cm
Wordt geleverd in 100x100 mm

Simplistisch en praktische poot
Breedte 78 cm
Hoogte 72 cm
Wordt geleverd in 100x100 mm

Rechte H-poot met een tussenligger
Breedte 78 cm
Hoogte 72 cm
Wordt geleverd in 100x100 mm

Dubbele kruispoot voor langere tafels
Hoogte 72 cm
Breedte 90 cm
Lengte 140 cm
Wordt geleverd in 100x100 mm

Taps toelopende trapezium poot
Breedte 78 cm
Hoogte 72 cm
Wordt geleverd in 100x100 mm

Praktische informatie stalen onderstellen

Indien er gekozen wordt voor een voorgemonteerde tafel met onderstel bereiden we dit voor u voor. We werken met verbindingsmoffen die in het houten blad bevestigd worden. Deze worden met grof schroefdraad in het hout bevestigd/verdiept en daarna is het mogelijk M6 bouten te gebruiken. Dit maakt het bevestigen een stuk makkelijker, professioneler en makkelijk te demonteren.

We werken niet met simpele schroeven die makkelijk kunnen afbreken tijdens het vastschroeven en losschroeven. Hierdoor is het dus ook mogelijk een bout zonder kop te gebruiken, deze op 4 punten in het blad te schroeven met de hand en op de onderstellen te zetten (in een keer op de juiste plek) bouten er in draaien, de 4 bouten zonder kop weer loshalen en vervangen voor normale bouten. Uitmeten van het onderstel is hierdoor niet meer nodig. Voorboren of schroeven is ook niet nodig. Fouten zoals verkeerd voorboren / afbreken schroeven of te diep boren worden uitgesloten.

Zo kan de tafel binnen 15 minuten staan. Tevens is het onderstel op die manier gemakkelijk later te demonteren in geval van een verhuizing bijvoorbeeld. De poten die wij leveren worden standaard voorzien van vilt voor het beschermen van de vloer en het opvangen van oneffenheden. Uiteraard is het ook mogelijk een los onderstel met tafelblad te leveren. Daarbij is er een keuze om een handige montageset te bestellen compleet met schroeven, een boortje en schroefbit wanneer er gekozen wordt het zelf te bevestigen.

De stalen onderstellen kunnen in diverse kleuren gecoat worden zoals: antraciet, wit en zwart. Ook is een blanke (transparante) lak mogelijk wanneer je houdt van een extra stoere / industriële look.