€65,25

Afmetingen 32 x 26 cm45 mm dik Eigenschappen Deze snijplank is voorzien van handgrepen en voetjes.Afwerking Als wij een plank afleveren is deze al in een bad geweest van minerale olie, gedroogd, opnieuw een laag olie en als laatste een natuurlijke bijenwas om uitdroging te voorkomen. Direct hierna worden ze verpakt en zo komen ze ook aan bij de...

€30,54

Unieke flesopener op Nederlands eikenhoutDoordat we een magneet in het hout verwerkt hebben, worden de bierdopjes opgevangen.Leuk als cadeau of aan de muur in de keuken!Foto is ter illustratie. Voer bij het Opmerkingenveld de houtsoort van uw voorkeur in. Wij realiseren deze flesopener op maat! 

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 40 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad.Gewicht: 30-35 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 80 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad.Gewicht: 60-65 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€0,00

Nederlands eiken zuil Hoogte: 120 cm Interesse in een houten zuil? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en actuele voorraad. Gewicht: 90-100 kg Het blok is grof geschuurd. Losse vezels van de schors zijn verwijderd. Zonder scherpe randen. Klaar voor gebruik! Foto geldt als voorbeeldfoto. Afhalen in onze werkplaats. Neem contact op voor...

€24,79

Verzending 2 bladen

€379,30

Iepen houten blad geschikt als badkamerblad, badkamermeubel, wastafel blad of werkblad.Betreft een verlijmd massief iepen blad. Kan voor gebruik worden afgewerkt met een ultramatte lak, Festool Surfix Heavy Duty olie (zie voorbeeldfoto 5 en 6) of Monocoat olie.Afmetingen: Lengte 120 cmBreedte 50 cmDikte 40 mm

€376,82

Eiken blad geschikt als badkamerblad, badkamermeubel, wastafel blad of werkblad.Glooiende boomstam voorzijde en strakke rechte voorzijde mogelijk. Kies voor een slijtvaste afwerking zoals ultramatte lak, transparante olie of Monocoat zodat het blad beschermd is tegen vocht-vuil.

Op zoek naar een houten wastafelblad of houten badmeubel?

Welkom bij Zaagfabriek! Of u nu op zoek bent naar een houten wastafelblad, een aantal zwevende wandplanken aan de muur of in een nis, wij helpen u graag verder.

Wij realiseren (veelal maatwerk) wastafelbladen, houten badmeubels, badkamermeubels met een gecoat stalen of rvs frame en zwevende wastafel bladen. Een houten wastafelblad, welke ook blind (zwevend) kan worden bevestigd, is een degelijke basis voor een waskom. Wij werken met Nederlands hout zoals eiken, iep, esdoorn, essen, noten. Dit hout is afkomstig van stammen welke we in eigen beheer zagen en drogen.

Door ons klaargemaakte bladen of badmeubels worden naar wens afgewerkt met een slijtvaste olie of ultramatte lak ter bescherming tegen vocht/vuil. Wij werken veel met de 2-componenten lak Skylt welke de 'onbehandelde look' geeft; alsof het hout niet is afgewerkt. Daarnaast gebruiken we de Monocoat olie welke beschikbaar is in 27 kleuren en 1 transparante versie. De kleuren kunnen onderling gemengd worden.

Ook realiseren we badmeubels op basis van eigen ontwerpen of ideeën.

Wist u dat het bij ons mogelijk is een boomstam deel/ delen te selecteren en reserveren voor uw meubel? Kom gerust eens langs om onze unieke boomstam platen te bekijken en uw wensen te bespreken.

Hout: dé eye-catcher in de badkamer

Een houten wastafelblad is een absolute eye catcher in elke badkamer. De uiterlijke kenmerken; robuuste nerven, krachtige tekeningen en mooie uitstraling van het hout voegt veel sfeer toe aan een strakke badkamer. Een houten badkamer blad is multifunctioneel en een must in elke badkamer.

Maatwerk voor uw badmeubel of wasblad mogelijk
Wij realiseren maatwerk badkamer bladen uit bijvoorbeeld iepenhout, esdoorn, essenhout, beuken en eikenhout. Met en zonder boomstamvorm. Het is mogelijk het hout voor uw badkamer blad of meubel zelf uit te zoeken.

Naast wastafel bladen welke zwevend bevestigd kunnen worden, is het ook mogelijk een wastafelblad te bestellen voor op een bestaand meubel of bijvoorbeeld blinde houten wandplanken voor het opbergen van doucheproducten. Deze massief houten schappen nemen geen ruimte in en bieden tegelijk genoeg opbergmogelijkheden!

Werkwijze, informatie over de werking van hout, bevestigen badmeubel of (zwevend) wastafelblad
Meer weten over onder andere onze werkwijze, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van bevestigen en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.

Stel uw (zwevende) wastafelblad samen

In onze configurator kunt u een wastafelblad geheel naar eigen wens samenstellen. Type blad, afmetingen, met heavy duty wandbeugels inclusief het freeswerk voor een zwevend blad (of zonder beugels, wanneer het blad op een bestaand meubel geplaatst wordt) en de afwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga naar de configurator »

Voorbeelden maatwerk

Wastafelblad uit voorraad leverbaar

In onze webshop bieden wij diverse gebruiksklare badkamerbladen aan. Deze bladen zijn afgewerkt en dus direct te gebruiken in uw badkamer! Het is mogelijk het blad te gebruiken als zwevend wastafelblad met de heavy duty wandbeugels, voor gebruik op een bestaand meubel of op een frame van bijvoorbeeld staal of rvs.

Bekijk de bladen hier »

Over onze werkwijze & mogelijkheden

Ons specialisme is het in opdracht maken van massief houten meubels, panelen, wandplanken, halffabrikaten en machinale en handmatige houtbewerking. Wij hebben een modern machinepark om alle traditionele houtbewerkingen in eigen beheer te kunnen verzorgen. Ook beschikken wij over een 2-tal bomenzagen waarmee wij ons eigen hout kunnen zagen zodat dit na het drogingsproces verwerkt kan worden tot unieke meubelstukken. De nadruk op de houtsoorten die wij verwerken zijn niet-tropische houtsoorten die veelal in Nederland voor komen. Voorbeelden hiervan zijn eiken, beuken, esdoorn, iepen, essen, berk, notenhout en tulpenhout.

Neem contact met ons op voor het bespreken of laten adviseren aan de hand van uw wensen en ideeën!

Kom langs in onze werkplaats-showroom

Aan de Utrechtsestraatweg 194 in Rhenen vindt u onze werkplaats-showroom. Naast het ruwe hout, de boomstam delen, complete gezaagde stammen welke klaar zijn voor verdere verwerking naar unieke maatwerk meubels/ bladen, laten we u ook graag de mogelijkheden zien van eindproducten. Bijvoorbeeld; houten wastafelbladen welke afgewerkt zijn met een Monocoat olie en aan de onderzijde beugels gefreesd zijn voor een zwevende ophanging, of diverse houtsoorten (iep, eik, esdoorn) en de verschillen qua uitstraling en mogelijkheden.

E: info@zaagfabriek.com
T: 020 210 1040
M: 06-55021505

whatsapp Sla ons mobiele nummer op om via WhatsApp in contact te komen. Wij zijn dagelijks bereikbaar.