Zwevende wandplank met LED voorbereiding 251 – 300 cm eiken

 616,34

Zwevende eiken wandplank met voorbereiding LED spots
inclusief blinde bevestigingspinnen (6)

Bekend van vtwonen

Lengte 251-300 cm
Inclusief freeswerk voor vijf LED spots. Voorbeelden van dit freeswerk vind je in de beschrijving onderaan bij dit product. Wil je meer uitsparingen? Bestel dit product eenvoudig mee.

Vaste dieptemaat bij rechte voorzijde: 22,5 cm
Vaste dieptemaat bij boomstam voorzijde: 20-25 cm

Gratis afwerking met een transparante lak/olie. Bekijk hier het verschil.

Al in 2017 pionierde Zaagfabriek als eerste in de branche met massieve zwevende planken waar sparingen voor LED spots aangebracht werden. Een absolute eye-catcher in de keuken. Inclusief uitsparingen voor het wegwerken van de adapter en bekabeling aan de achterzijde van de plank tot het stroompunt. Het resultaat? Een unieke houten wandplank met blinde bevestiging en LED verlichting zoals jij het wilt.

De getoonde prijzen zijn inclusief het frezen van het bevestigingsmateriaal in het hout, driedimensionaal te verstellen blinde bevestigingspinnen, 8 mm pluggen, RVS schroeven, frezen van spots, ruimte voor bekabeling en eventueel naar het stroompunt opgegeven door klant. Let op! De prijs is exclusief spots.

Meer informatie over hoe je de juiste platte LED spots eenvoudig online bestelt vind je in deze blog. Deze bestel je zelf met aflevering bij de werkplaats van Zaagfabriek. Na het bestellen is het mogelijk een schets te sturen van de gewenste sparing(en) en informatie over het stroompunt.

Artikelnummer: 022040509 Categorieën: ,