5x houten plank BESTA meubel IKEA door Zaagfabriek

Door: Sanne van Bentum In: Houtblog Op:

Zaagfabriek realiseert een houten plank voor op het BESTA meubel van IKEA. 5x voorbeelden van onze klanten: houten plank voor BESTA meubel.

Ontdek de uiteenlopende mogelijkheden voor een houten blad voor het BESTA meubel van IKEA! Zaagfabriek maakt deze bladen op maat, uit diverse Nederlandse houtsoorten in eigen werkplaats in Rhenen. In Rhenen ben je ook altijd welkom om rond te kijken; naar de houtsoorten, de diverse lak en olie afwerkingen, de type planken: boomstam/ recht. 

Bekijk hieronder 5x BESTA blad, foto's van onze klanten:


#1 Houten blad laten oversteken

Voor een speels effect is het mogelijk het blad breder te bestellen dan het meubel lang is. Zo creëer je een speelse look en is het een luchtig geheel.

Op de foto: een 240 cm lang blad op een 180 cm kast. Type: eikenhout, rechte voorzijde, diepte 41,5 cm, ultramatte lak afwerking.

Ga naar de configurator en bestel soortgelijk blad » 

Eiken blad 20 mm op bestaand tv meubel.j

#2 Varieer in hoogte met de modulaire kasten van BESTA

Door de diverse hoogtes met elkaar te combineren ontstaat er een geheel nieuwe en eigentijdse uitstraling. Op de foto: een 120 cm lang eiken blad en 180 cm blad. Type: eikenhout, rechte voorzijde, diepte 41,5 cm, dikte 4 cm, afwerking: WOCA white kleurolie. Met tussen de bladen een houten blad van 2 cm (staand).

#3 Houten BESTA plank combineren met zwevende wandplankenLaat het zelfde eikenhout terugkomen aan de muur en combineer een houten BESTA blad met zwevende eiken wandplanken

Op de foto: een 240 cm lang blad op een 180 cm kast. Type: eikenhout, rechte voorzijde, diepte 42 cm, ultramatte lak afwerking.

Ga naar de configurator en bestel soortgelijk blad » 

#4 Glooiend boomstam blad op de strakke IKEA kast

Een glooiende boomstam rand maakt van het meubel een eye catcher in de woonkamer.

Op de foto: een 240 cm glooiend boomstam blad op een 180 cm kast. Type: iepenhout, boomstam voorzijde, diepte minimaal 42 cm, olie afwerking.

Het iepenhout hebben wij in recht en boomstam beschikbaar, mail gerust voor een offerte op maat.

#5 Creëer opbergruimte of een kinderbureau

Laat het blad aan beide zijden oversteken en gebruik de ruimte eronder nuttig met opbergzakken of boxen. Het is ook mogelijk (foto 2) een kinderbureau te creëeren.

Op de foto nr. 1: een 300 cm recht eiken blad op een 180 cm kast. Type: eikenhout, rechte voorzijde, diepte 42 cm, Rubio Monocoat TITANIUM GREY afwerking.

Foto 2: een 300 cm recht eiken blad. Type: eikenhout, rechte voorzijde, diepte 41,5 cm, Rubio Monocoat OYSTER afwerking.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw BESTA kast?

Ga naar de configurator voor alle mogelijkheden en prijzen.