Houten blad voor een Besta meubel

Door: Sanne van Bentum In: Houtblog Op:

Ben je op zoek naar een houten blad voor jouw Besta meubel? Zaagfabriek helpt je graag verder.

Wij realiseren eiken houten bladen voor een Besta tv meubel, kastjes, etc. Een houten blad op dit strakke meubel geeft sfeer en een stoere uitstraling. Het eiken blad past mooi bij IKEA's Besta. Creëer zelf een uniek tv meubel! Wij leveren de houten bladen voor het meubel in allerlei afmetingen, veelal maatwerk. Naast de reguliere maten zoals 120 x 40 cm en 240 x 40 cm of 300 x 40 cm zijn afwijkende maten geen probleem.

Houten blad op een Besta tv meubel gemaakt door Zaagfabriek

Eiken blad voor een Besta meubel van IKEA op maat gemaakt. Dikte 2 cm. Transparante lak afwerking.

Onze ervaring is dat er diverse wensen wat betreft de diepte van het blad zijn. Mede afhankelijk van het feit of er frontjes bevestigd zijn aan het meubel, dan is het vaak mooi het blad net een paar cm dieper te realiseren zodat het blad net over de deurtjes heen valt.

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld aan de achterzijde een sparing te maken t.b.v. kabels van de tv. Andere maatwerk wensen zijn in overleg vaak geen probleem.

Maatwerk bij een houten blad voor op een Besta meubel van IKEA


Op bovenstaande foto: maatwerk bij een houten blad voor op een Besta meubel van IKEA; er is een sparing uitgezaagd zodat de bekabeling van de tv mooi naar beneden kan lopen.

Houten blad voor de Besta meubel van IKEA op maat gemaakt door Zaagfabriek

Work in progress: we zijn hier bezig met de realisatie van dit maatwerk blad voor een IKEA meubel. Maatvoering; 240 x 42 cm, dikte 2 cm. Het blad wordt op de formaatzaag naar maat gezaagd.


Interesse in een houten blad voor jouw Besta? Bekijk de mogelijkheden hier of neem contact met ons op.

Houten blad voor Besta meubel - stel samen & bestel!
Online bestellen? Geen probleem. Via onze Besta configurator kun je binnen no-time jouw blad samenstellen. Bekijk de mogelijkheden hier.