10% korting op BESTA bladen voor IKEA tv meubel

Door: Sanne van Bentum In: Houtblog Op:

Tot en met 28 januari 2019 ontvang je 10% korting op alle bladen voor de BESTÅ tv-meubel kast van de IKEA. 

 Ontdek de mogelijkheden voor jouw BESTA »

Een houten blad op het strakke meubel brengt direct sfeer.

Het is mogelijk een recht eiken blad te bestellen voor de Besta kastjes, maar ook een glooiende boomstam plank behoort tot de mogelijkheden. Tot en met 28 januari 2019 ontvang je 10% korting op alle bladen die je via onze configurator kunt bestellen.

Wanneer een zwevend meubel onder de televisie hangt, heb je vaak te maken met kabels. Wij bieden de mogelijkheid een sparing te maken in het blad. Dit kan op basis van eigen wensen (lengte x breedte), ook kunnen wij de sparing frezen die standaard in de tv-meubel-serie verwerkt zit. 

Voor het blad in gebruik genomen wordt, is een belangrijk ontzettend belangrijk. Een afwerking kan zijn een transparante ultramatte lak, welke de lichte kleur van het eiken behoudt, of een transparante olie. De olie geeft een vollere houtkleur. Daarnaast werken we veel bladen af met Monocoat, dit is een olie welke in 28 kleuren beschikbaar is. Perfect om af te stemmen op je muur, vloer, andere meubels in de (woon)kamer. 

 GA NAAR DE BESTA BLADEN CONFIGURATOR »

Voorwaarden kortingsactie

De korting geldt via de webshop en in onze werkplaats-showroom, geldt niet voor maatwerk bladen voor de BESTÅ. De 10% korting via de webshop geldt d.m.v. het activeren van de kortingscode 'bestablad' in de winkelwagen.