Update Corona-maatregelen

Door: Sanne van Bentum In: Houtblog Op:

Datum: 18-3-2020

Naar aanleiding van de extra maatregelen van het RIVM zullen wij ook ons beleid aanpassen.

Update 14-12-2020

Vanwege de aangescherpte maatregelen en de huidige lockdown hebben wij onze dienstverlening moeten aanpassen. Op dit moment is het bezoeken van Zaagfabriek niet mogelijk. Het is mogelijk online te bestellen en te betalen. De bestelling kunt u bij gereedheid op een afgesproken dag en tijdstip ophalen of laten bezorgen. Maatwerk orders kunt u uitsluiten bestellen per e-mail of WhatsApp. 

Voor zakelijke klanten geldt dat het mogelijk is op afspraak een bezoek te brengen. Neem hiervoor het best contact op via e-mail. 

---

Update 10-10-2020
Momenteel werken wij met bezoek en afhalen nog steeds op afspraak. Indien u geen afspraak heeft kan het zijn dat er geen medewerker beschikbaar is om u te helpen omdat er andere afspraken gemaakt zijn. Het maken van een afspraak kan via email, telefoon en WhatsApp.Webshop bestellingen
Webshop bestellingen kunnen gedaan worden zoals u dat gewend bent.

De bestellingen van voorradige wandplanken (alle lengtes t/m 150 cm, zowel recht als boomstam) blijven voorlopig verzonden worden via DPD of kunnen op afspraak worden afgehaald.Verkoop / bezoeken werkplaats

Bezoeken en afhalen zijn alleen op afspraak mogelijk. Graag vooraf even bellen, e-mailen of contact via WhatsApp. Dit kan beperkt worden wanneer er nieuwe maatregelen aangekondigd worden. Houd hiervoor onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

- Klanten melden zich altijd eerst bij de gele deur van de unit (het kantoor).

- Vooraf handen wassen.

- Geen handen schudden.

 

Betreft de betalingen;

De voorkeur heeft het via bank overschrijven of ter plekke betalen via ons pin apparaat, welke meerdere malen per dag gereinigd wordt.


Heeft u klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts blijf dan thuis!

 

Wij zijn op dit moment nog goed bereikbaar via telefoon.

 

Voor veel bedrijven als wij, en de bedrijven met wie wij samenwerken, doen we wat nog wel mag. Hierbij is er best veel onduidelijk over hoe we onze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Voorraad wandplanken, (demo) tafels, salontafels, bar bladen en wastafelbladen
Indien gewenst is het altijd mogelijk via de email of WhatsApp foto’s aan te vragen van de voorradige eettafels (demo), salontafels, zwevende wandplanken, bar bladen en wastafelbladen welke direct beschikbaar zijn.