vtwonen tipt: zwevende wandplanken in de keuken

Door: Sanne van Bentum In: Houtblog Op:

vtwonen selecteerde de leukste trends voor in huis en de keuken. Ontdek de mogelijkheden voor houten planken in de keuken!

Publicatie vtwonen magazine nummer 8 (augustus 2019). Onze houten wand-/ nisplanken met blinde bevestiging gespot! Ontdek in het laatste nummer van vtwonen de allerlaatste trends op het gebied van interieur, styling en wonen.

Meer weten over de mogelijkheden voor houten wandplanken of nis planken? Goed om te weten dat wij veruit de meeste planken op maat maken. Naast de standaard maten in de webshop (wandplanken en nis planken) is het mogelijk via de chat, WhatsApp of email een vrijblijvende offerte aan te vragen voor planken op maat. Voor in de keuken, voor wat extra opbergruimte van bijvoorbeeld glazen, voorraadpoten maar ook verse kruiden of kookboeken. Praktisch, mooi en heel functioneel.

Houten wand- en nis planken geven direct sfeer aan een strakke, moderne keuken. Het is ook mogelijk wandplanken voor te bereiden voor LED spots. De plank hangt geheel zwevend én met geïntegreerde LED spots voor wat extra werklicht. De wandplanken worden in eigen werkplaats gemaakt. Het is altijd mogelijk vooraf een bezoekje te brengen aan onze werkplaats.

Naast de voorraad hout (want ook daarin zijn er diverse mogelijkheden!) is het mogelijk diverse eindproducten zoals wandplanken met voorgefreesde bevestiging, nis planken, planken met LED spot ingefreesd maar ook de diverse afwerkingen; een ultramatte lak, transparante olie of een olie met kleurpigment te bekijken in het echt. Neem gerust stalen mee van uw keuken, de vloer, de muur, etc om zo tot een goede keuze te komen voor de houtsoort en behandeling.


Gezien bij vtwonen magazine editie 08 - 2019