Zakelijk

 

Een moderne werk- of winkelomgeving voorziet in alle gemakken. Comfortabel, gezellig en duurzaam zijn belangrijke kenmerken. Veel bedrijven zijn actief bezig met MVO en voegen hout en natuurlijke elementen toe aan hun kantoor of winkel dat is gevormd door onnatuurlijke rechte lijnen. Doorbreek de uitstraling met organische vormen. Het geeft een fijn gevoel om aan een lokaal en in Nederland geproduceerde tafel of bureau te werken. Vindt u milieu en onze natuur ook belangrijk?

Onze producten worden gevormd in de natuur. Zaagfabriek realiseert maatwerk planken, bladen, wandplanken, tafels, bureaubladen en andere massieve houten meubels voor winkelinrichting, een restaurant of bar, kapsalon of kantooromgeving. We hebben onder andere inlands eiken, beuken, essenhout, esdoorn, iepen, noten (beperkt) en haagbeuk ovengedroogd in onze werkplaats liggen. Vanuit het hout bepalen we met u; wat wordt de gewenste uitstraling, kleur, robuustheid of juist strak, de afwerking van het hout zodat het goed beschermd is tegen vocht, vuil en vlekken maar tegelijkertijd ook gemakkelijk is schoon te houden met een vochtige doek.

Boomstam ontvangsttafel bij een kapsalon in Arnhem - gemaakt door Zaagfabriek 
foto: boomstam populieren tafel op een X-poot van staal in een kapsalon. Het populierenblad is uit een breedte (tussen 80-90 cm) en heeft een dikte van 7 cm. Afwerking van het hout: ultramatte lak (Skylt). Locatie: kapsalon Arnhem-Zuid

  

Houten vergader-, ontvangst-, of eettafel of bureau

Tafelbladen van Nederlands hout, houten kastplanken of een lange boomstam eettafel waar gezellig geluncht wordt met het team. Een werkplek waar natuurlijke elementen terug komen brengt uw personeel inspiratie en ontspanning. Een fijne omgeving waar mensen zich verbonden voelen met de natuur. Een houten bureau of tafel waar mensen graag aan werken. Ontvangsttafel met organische vorm in de kapsalon, strakke zwevende planken om wat producten of merken op te presenteren. Vul het zakelijke aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. 


foto: boomstam populieren kantoortafel op een stalen poot. Afwerking van het hout: 2-componenten Rubio Monocoat white 5% afwerking. Locatie: Renswoude

Het gedroogde Nederlandse hout hebben wij liggen, het wacht op een volgend project. Gaan wij binnenkort van een mooie inlandse essenboom of eik een aantal planken realiseren voor uw winkel?

Boomstam wandplanken met blinde bevestiging bij een kapsalon in Arnhem - gemaakt door Zaagfabriek 
foto: boomstam eiken wandplanken compleet met blinde bevestigingspinnen voor een zwevende montage Afwerking van het hout: ultramatte lak (Skylt). Locatie: kapsalon Arnhem-Zuid

 

 

Kantoor inrichting

Een kantooromgeving met voldoende lichtinval en natuurlijke materialen en kleuren is een fijne, energieke plek om te werken. Het is mogelijk een tafel, compleet bureau of inrichting te realiseren voor uw kantoor. 

foto: boomstam beuken bureau in een L-vorm. De beuk is afkomstig uit Park Sonsbeek in Arnhem. Aan dit maatwerk bureau werken de medewerkers van een supermarkt in Arnhem- Zuid met veel plezier. Locatie: Jumbo

Vul het zakelijke aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. 

 

Productfotografie

Het is mogelijk boomstam planken, schijven en houten snijplanken te gebruiken voor uw productfotografie. Een robuust stuk hout brengt leven en sfeer in uw foto. Creëer een setting met uw product en hout voor een optimale uitstraling. Zo onderscheid u zich van uw concurrent!

 

Relatiegeschenken

Wij leveren unieke relatiegeschenken zoals snijplanken, borrelplanken en kaasplanken uit inlands hout op maat. Het is mogelijk de geschenken te voorzien een brandmerk met uw logo. Het resultaat is een natuurlijk en duurzaam relatiegeschenk. Verras uw zakelijke relaties met een duurzaam en persoonlijk geschenk uit de natuur. Het is mogelijk de geschenken rechtstreeks te versturen naar de ontvanger. Bij relatiegeschenken kunt u kiezen voor diverse opties; uw logo gebrandmerkt in het hout, een leren handvat en meer. Wij laten ons graag verrassen door uw wensen en ideeen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

Horeca & festivals

Onze snijplanken, bijzondere gadgets en eigenzinnige ontwerpen passen perfect bij dynamische locaties als de horeca, vakantieparken en (food)festivals.

foto: grote snijplank op maat voor het buffet van een Landal GreenParks locatie in Noord-Brabant. De snijplank is geheel op maat naar wens van de klant gerealiseerd en voorzien van een combinatie van bijenwas met minerale voedselveilige olie. Locatie: Landal GreenParks

Foodtrucks voorzien we van handgemaakte snijplanken voor een optimale eetbeleving. Een snijplank is een verlengstuk van de authentieke smaken van het eten. Ontdek het zelf eens!

Onze snijplanken worden afgewerkt met een food safe olie. De planken krijgen een behandeling met authentieke Hollandse bijenwas.