• Veelgestelde vragen

 • Prijzen

  De prijzen op de website staan zijn altijd de actuele prijzen. De prijzen zijn inclusief btw.

 • Bezorging

  Wij hanteren variabele tarieven voor het bezorgen. Ons standaard bezorgtarief 35 euro + 0,45 euro per kilometer gerekend vanaf de Zoelensestraat 17-B in Kapel-Avezaath naar het afleveradres. U betaalt alleen de heenreis. Het standaardbedrag betaalt tijdens uw bestelling. Het variabele bedrag is onder rembours en wordt dus contant afgerekend bij aflevering.

 • Afhalen

  Alle bestellingen kunnen worden afgehaald in onze werkplaats in Kapel-Avezaath. Wij sturen u een email of nemen telefonisch contact op over wanneer de order gereed is voor afhaal.

  Zomersluiting 26 juni t/m 5 augustus 2019. Langskomen is op afspraak mogelijk. Lees onze blog voor meer informatie »  Openingstijden

  Maandag gesloten (alleen op afspraak)
  Dinsdag gesloten (alleen op afspraak) 
  Woensdag 10.00 - 18.00 uur
  Donderdag 10.00 - 18.00 uur 
  Vrijdag 10.00 - 18.00 uur 
  Zaterdag 10.00 - 17.00 uur 

  Op woensdag-/ donderdagavond zijn wij op afspraak geopend.

  Wanneer u voor het hek staat, graag even bellen naar 020 210 1040 zodat wij het hek voor u kunnen openen.

 • Levertijd

  De webshop bestellingen worden op maat gemaakt. Dit betekent dat de producten niet op voorraad zijn; maar na de bestelling gerealiseerd en verzonden- opgehaald kunnen worden. De gemiddelde levertijd is 3-5 weken, afhankelijk van wat er gemaakt moet worden. Het is mogelijk om via e-mail, chat, WhatsApp of telefoon op te vragen hoe lang de levertijd zal zijn.
  Voor maatwerk geldt vaak een langere levertijd. Indien u hierover vragen hebt kunt u ons bereiken via email of telefoon voor een verwachte leverdatum van uw order.

 • Pakketpost

  De pakketten worden standaard met traceercode naar het leveradres verzonden. Als de bestelling onze werkplaats verlaat, ontvangt u via e-mail een code om het pakket te volgen. Indien gewenst is het mogelijk de pakketten naar een PostNL pakketpunt in de buurt te laten versturen. Wanneer u hiervan gebruik wenst te maken kunt u het adres van het PostNL pakketpunt bij het afleveradres opgeven.

  Grote pakketten (groter dan 165 cm) de prijzen voor de pakketpost zwaar via DHL gestegen per 1-1-2019, een zending kost momenteel 69 euro. DHL hanteert 2 afleverpogingen, handtekening bij ontvangst en een track&trace code. Helaas zijn er weinig vervoerders die deze grote pakketten willen meenemen. Voor de toekomst zoeken wij een interessantere samenwerking, ook ivm de prijs. Tot die tijd kunnen we de grote zendingen alleen via DHL versturen.

  Belangrijke informatie pakketpost; onze pakketten worden stevig verpakt door middel van dikke noppenfolie, hoekbeschermers, karton, etc. om ervoor te zorgen dat uw pakket goed arriveert. Tevens plakken bij 'breekbaar - fragile' tape op het pakket wat ervoor zorgt dat de pakketten handmatig verwerkt worden, in plaats van over de lopende band gaan. Deze extra handeling zorgt ervoor dat de levering van de plank soms iets langer op zich kan laten wachten.

 • Betaalmethodes

  De volgende betaalmethodes zijn beschikbaar: iDeal (gratis) en Paypal. Daarnaast bieden wij diverse betaalmogelijkheden aan onze Belgische bezoekers zoals Bancontact, Belfius, KBC/CBC.
  Na ontvangst van betaling wordt de verzending klaargemaakt. Wij sturen u een e-mail als het pakket onze werkplaats verlaat. In geval van bezorging nemen wij na ontvangt van de betaling contact met u op om een geschikt moment af te spreken.
  Het is ook mogelijk om de bestelling af te halen in onze werkplaats in Kapel-Avezaath. Daar kunt u betalen via onze mobiele pin of contant.


  Bankgegevens Zaagfabriek
  Bankrekeningnummer: IBAN NL17 SNSB 0871 1230 96
  T.a.v. Zaagfabriek

  Algemene gegevens
  KVK: 59918152
  BTW: NL853694412B01

 • Retourneren

  Indien u niet tevreden bent over een product dat u bij Zaagfabriek heeft gekocht, neemt u contact op met onze klantenservice via bestelling@zaagfabriek.com of via 020 210 1040. Retourneren is niet van toepassing bij maatwerk producten. Wij kijken graag samen met u voor een passende oplossing om het probleem te verhelpen.

 • Klachten, complimenten & onze werkwijze

  Als u tevreden bent over onze producten horen wij dat graag! Mocht er iets tijdens het transport, verzending of van het product zelf niet naar wens zijn vernemen wij dat ook graag. Wij doen er alles aan om ongemakken en/of problemen samen met u op te lossen.

  Werkwijze, informatie over de werking van hout & meer
  Meer weten over onder andere onze werkwijze, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van bevestigen en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.