Op zoek naar een houten wastafel blad uit massief hout zoals iepen- of eikenhout?


Zaagfabriek realiseert badkamerbladen uit eiken, iepen, essen en andere houtsoorten. Het is mogelijk het blad zwevend aan de muur te bevestigen zoals op onderstaande foto te zien is. Daarnaast leveren wij ook onderstellen waardoor het mogelijk is extra opbergruimte te creëren door halverwege de poot op een tussenligger een tweede (dunner) blad te plaatsen.

De mogelijkheden voor maatwerk zijn heel divers. Zo kunt u het hout waar het blad uit gerealiseerd wordt in onze werkplaats bekijken en uw wensen/ onze de mogelijkheden ter plekke bespreken.

Tijdelijke actie in december 2020: extra scherp geprijsde set van houten wastafelblad met zwevende wandplank eronder. Beide zijn gebruiksklaar voor de badkamer. Het hout is voorzien van een slijtvaste lak of olie laag welke het hout beschermd tegen vocht, vuil zoals zeep of tandpasta. Benieuwd naar deze set?

Zwevend boomstam wastafelblad eikenhout


Zoekt u een recht of boomstam wastafelblad welke zwevend aan de muur hangt? Of bent u op zoek naar een houten wasblad voor op een bestaand meubel? Stel deze heel gemakkelijk samen via onze configurator & bestel gemakkelijk online.

Ga naar de configurator »


Een boomstam wastafel blad is een absolute eye catcher in elke badkamer. De uiterlijke kenmerken; robuuste nerven, krachtige tekeningen en mooie uitstraling van het hout voegt veel sfeer toe aan een strakke badkamer. Een houten badkamer blad is multifunctioneel en een must in elke badkamer.

Maatwerk voor uw badmeubel of wasblad mogelijk
Wij realiseren maatwerk badkamer bladen uit bijvoorbeeld iepenhout en eikenhout. Met en zonder boomstamvorm. Het is mogelijk het hout voor uw badkamer blad of meubel zelf uit te zoeken. Naast wastafel bladen welke zwevend bevestigd kunnen worden, is het ook mogelijk een wastafelblad te bestellen voor op een bestaand meubel of bijvoorbeeld blinde houten wandplanken voor het opbergen van doucheproducten. Deze massief houten schappen nemen geen ruimte in en bieden tegelijk genoeg opbergmogelijkheden!

Werkwijze, informatie over de werking van hout & meer
Meer weten over onder andere onze werkwijze, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van bevestigen en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.Op bovenstaande foto's; houten badmeubel op maat gerealiseerd. Twee boomstam bladen van 5,5 cm dikte. Op maat gemaakt trapezium poot. Afwerking: Monocoat 'NATURAL'.
Op bovenstaande foto's; badmeubel op maat gerealiseerd met twee houten bladen. Bovenop een 4 cm dik boomstam werkblad, op de tweede laag een extra blad voor praktische opbergruimte (handdoeken, doucheproducten, manden, etc) van 2 cm dik. Op maat gemaakte trapezium poot van staal, zwart gecoat. Afwerking: Monocoat 'CASTLE BROWN'.

Op bovenstaande foto; eiken boomstam badkamer blad met een op maat gemaakt zwart gecoat stalen onderstel. Afwerking: transparante slijtvaste olie.


Op bovenstaande twee foto's; eiken boomstam badkamer blad, dikte 5,5 cm, afgewerkt met Monocoat 'BLACK'.

Bent u op zoek naar soortgelijk robuust boomstam eiken wastafelblad? Ga naar de configurator »

Op bovenstaande foto; iepenhouten badkamer blad op een bestaand meubel. Het blad heeft een boomstam voorzijde. Afwerking; transparante lak.
Op bovenstaande foto; eiken wastafelblad. Het blad is afgewerkt met de transparante slijtvaste olie afwerking.

Wastafelblad uit voorraad leverbaar

In onze webshop bieden wij diverse gebruiksklare badkamerbladen aan. Deze bladen zijn afgewerkt en dus direct te gebruiken in uw badkamer! Het is mogelijk het blad te gebruiken als zwevend wastafelblad met de heavy duty wandbeugels (welke je gemakkelijk kan mee bestellen), voor gebruik op een bestaand meubel of op een frame van bijvoorbeeld staal of rvs.

Bekijk de bladen hier »

Maatwerk badkamermeubel of [zwevend] wastafelblad mogelijk

Bent u op zoek naar een afwijkende maat? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Bel tijdens openingstijden (woe-vrij 10.00-18.00 en za 10.00-17.00) met 020 210 1040, stuur een WhatsApp bericht naar ons mobiele nummer (06 550 215 05), geef je wensen door via onze online chat op de website (ook buiten onze openingstijden zijn we bereikbaar via de chat) of stuur een email naar info@zaagfabriek.com

Op bovenstaande foto: een compleet badkamermeubel voorzien van twee boomstam eiken bladen. Beide bladen komen uit dezelfde stam, waardoor de tekeningen en kenmerken van het hout opvolgend zijn en veel gelijkenissen hebben. Het hout is afgewerkt met een Monocoat afwerking PURE (transparant). Deze afwerking is ook leverbaar in een 28-tal kleurpigmenten.

Op bovenstaande foto: het onderstel is op maat gemaakt door het constructiebedrijf met wie wij samenwerken. Het is een RVS onderstel welke is gecoat in de RAL-kleur verkeerszwart. Het onderstel bevat twee liggers waar de beide bladen op rusten. Het onderste blad valt als het ware tussen de staanders van het onderstel in.

Bent u opzoek naar een blad voor uw badkamer? Mail ons gerust!

Meer weten over de mogelijkheden?

Stuur ons een email via info@zaagfabriek.com of bel voor meer informatie, mogelijkheden en een prijs op maat.