Zaagfabriek levert in veel gevallen maatwerk; een afwijkende maat, eigen ontwerpen of een hoge oplage op basis van onze eigen ontwerpen of producten. De mogelijkheden voor maatwerk zijn eindeloos. Zo kunnen we bijvoorbeeld wandplanken leveren in afwijkende lengtes, dieptes of diktes, meerdere aantallen van een zelfde product leveren of bij een huidig meubelstuk een bijpassende sidetable of tafel realiseren.

Niet gevonden wat u zocht en snel willen weten wat onze mogelijkheden zijn? Bel tijdens openingstijden met 020 210 1040, stuur een WhatsApp bericht naar ons mobiele nummer (06 550 215 05), geef je wensen door via onze online chat op de website (ook buiten onze openingstijden zijn we bereikbaar via de chat) of stuur een email naar info@zaagfabriek.com


Inclusief toebehoren - klaar voor gebruik
Naast complete meubelstukken zoals een tafel, blad voor een tv meubel, bureau of badkamermeubel, leveren wij ook de benodigde toebehoren die het u makkelijk maken. Zoals blinde bevestigingen voor het zwevend ophangen van een wandplank, zware beugels voor het bijna blind bevestigen van een (boomstam) wastafelblad aan de muur in de badkamer, een onderstel voor een meubel tot afwerkingen. Deze toebehoren nemen werk uit handen en zorgen ervoor dat u direct aan de slag kunt met uw aangekochte meubel, blad of ander product.

Advies op maat
In onze werkplaats bent u altijd welkom om het ruwe hout te bekijken. Ook is het mogelijk het hout waar uw meubelstuk uit gerealiseerd wordt, uit te zoeken en naar wens samen te stellen. Het hout vormt de basis; aan de hand van uw wensen zoals maatvoering, toepassing en andere wensen aan wij aan de slag voor een passende prijsopgaaf voor het maatwerk meubel.

Aanleveren van een maatwerk aanvraag
Aan de hand van een schets, tekening met maatvoering of een foto van uw wensen kunnen wij aan de slag om een gepaste offerte op te sturen. De gegevens kunt u per email sturen naar ons via info@zaagfabriek.com. Wanneer u de exacte maatvoering nog niet weet, bijvoorbeeld in het geval van nieuwbouw, volstaat een globale maatvoering om een offerte uit te brengen. Tijdens het realiseren van uw maatwerk product, zullen wij de definitieve afmetingen van u ontvangen.