Houten blad voor jouw BESTA meubel?

Creëer zelf een uniek (tv) meubel met Nederlands eikenhout

Stel jouw houten BESTA blad samen in de configurator »

Een houten blad op het strakke BESTA meubel voegt sfeer toe aan je interieur. Het is in elke ruimte toepasbaar en geeft jouw meubel nét dat beetje meer. Het robuuste eikenhout past mooi bij het moderne meubel. Ze stralen eenheid en warmte uit. Het blad is gemaakt uit massief eikenhout.



Het Nederlandse eiken kenmerkt zich door haar mooie tekening. Wist je dat je bij ons het hout jouw blad kunt selecteren? Op basis van deze geselecteerde delen wordt het blad op maat gemaakt. Wil je veel noesten-oneffenheden of juist zo min mogelijk? De verschillende mogelijkheden betreft de uitstraling, sfeer en kenmerken zijn er om te benutten. De juiste keuze voor het hout en afwerking zorgen voor een perfecte samensmelting in jouw interieur. Omdat ieder project uniek is denken wij graag mee om samen te kijken wat het beste bij jouw wensen aansluit!


Wil je een keer langskomen om de mogelijkheden te ontdekken en de wensen door te spreken? Neem gerust contact met ons op of kom langs wanneer het jou uit komt. We hebben diverse voorbeelden, houtsoorten, afwerk-mogelijkheden liggen om te bekijken.

Wist je dat we ook legplanken kunnen maken inclusief de bevestigingspinnetjes zodat de planken als het ware zweven in het meubel? Zie onderstaande foto voor een voorbeeld hiervan.



Houten blad voor BESTA meubel - stel samen & bestel!
Online bestellen? Geen probleem. Via onze BESTA configurator kun je binnen no-time jouw blad samenstellen.

Stel jouw houten BESTA blad samen in de configurator ».


Oók beukenhout leverbaar
Wanneer u een langere BESTA heeft van bijvoorbeeld 6 kastjes (360 cm lengte) is het mogelijk een recht of boomstam blad te realiseren uit beukenhout. Zie hieronder een recent voorbeeld hiervan; een boomstam beuken blad op deze 360 cm lange BESTA. De afwerking is Rubio Monocoat PURE ( = transparante slijtvaste olie).

Bekijk de mogelijkheden voor een beukenhouten blad >

Werkwijze, informatie over de werking van hout & meer
Meer weten over onder andere onze werkwijze, het droogproces, de uiterlijke kenmerken en de werking van hout, manieren van bevestigen en de afwerkingen zoals lak-olie? Lees Belangrijk om te weten over massief hout.