Jouw privacy is voor Zaagfabriek van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Zaagfabriek via email (info@zaagfabriek.com) of telefoon (020 210 1040).

ONZE PRODUCTEN

Door het bestellen van onze product(en) laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven, in het kader van de door jou geplaatste bestelling, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken (bijvoorbeeld een offerte aanvraag of klantenservice bericht).

 

Wij gebruiken de volgende persoonsgegevens voor het versturen/leveren/bezorgen van onze producten:

 

NAW-gegevens;

Telefoonnummer;

Factuuradres;

E-mailadres;

Betalingsgegevens;

IP-adres.

AFHANDELEN BESTELLING

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze af te kunnen handelen. Wij mogen, indien dit van toepassing is, je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij via onze payment service provider.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege de bestelling die je plaatst. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

JE ACCOUNT

Bij onze webshop kun je je registreren door middel van het aanmaken van een eigen account. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij je NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres, factuuradres, klant-, order- en factuurnummer en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege de bestelling die je bij ons plaatst. Wij bewaren deze informatie tot 12 maanden nadat je het account hebt opgeheven.

Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Via je account kun je je gegevens aanpassen wanneer je dat wilt.

 

STATISTIEKEN
Wij gebruiken, met behulp van derden, statistieken om het gedrag op onze webshop te onderzoeken. Deze statistieken geven ons onder meer inzicht in het surfgedrag van de bezoekers. Zo kunnen wij de ervaring met onze webwinkel voortdurend optimaliseren.

Hiervoor gebruiken wij je telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres en NAW-gegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot 12 maanden na de laatste bestelling.

CONTACTFORMULIER, CHAT, WHATSAPP EN NIEUWSBRIEF (KLANTENSERVICE)

Met het contactformulier, de live-chat en via WhatsApp kun je ons vragen stellen of aanvragen doen voor bijvoorbeeld een prijsopgaaf.

Hiervoor gebruiken wij je naam, e-mailadres, IP-adres (contactformulier, chat) en/of telefoonnummer (WhatsApp, chat optioneel). Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en 12 maanden daarna. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

 

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je alles over nieuwe producten, kortingsacties en leuke aanbiedingen. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven. Je e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

 

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN OF INSTELLINGEN

Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze webshop of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

 

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

 

COOKIES

Zaagfabriek gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Zaagfabriek gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Onder andere de volgende gegevens worden opgeslagen:

-           Het IP-adres;

-           Technische kenmerken, zoals browser; (Chrome, Safari of Firefox), de resolutie van jouw computerscherm, taalvoorkeur en welk apparaat je gebruikt;

-           Vanaf welke pagina je op onze website bent gekomen;

-           Wanneer en hoelang je de website bezoekt of gebruikt;

-           Welke pagina's je bezoekt.

 

BEDRIJVEN WAAR JE DATA MEE GEDEELD (KAN) WORDEN

Zaagfabriek neemt bij een aantal bedrijven (een) dienst(en) af om onze webshop aan te kunnen bieden, of te verbeteren. Om goed van deze diensten gebruik te kunnen maken, kunnen wij persoonsgegevens delen met deze bedrijven.

 

Omdat je privacy bij ons hoog in het vaandel staat, streven wij ernaar om de hoeveelheid gegevens die gedeeld worden tot een minimum te beperken. Hieronder vind je een overzicht van welke gegevens met welk bedrijf gedeeld (kunnen) worden.

 

Google

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze online dienst gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden.

Gegevens: IP-Adres.

 

Facebook

Wij gebruiken Facebook om onze product(en) te adverteren aan haar gebruikers. Hiervan houden wij bij of een Facebook gebruiker (ID) besloten heeft om onze website te bezoeken en/of over te gaan tot een bestelling.

Gegevens: IP-Adres, Facebook-ID.

 

Mailchimp

Wij maken gebruik van Mailchimp voor het versturen van onze nieuwsbrieven. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Mailchimp gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden.

 

Gegevens: IP-Adres, Voornaam, Achternaam, E-mailadres, Interesses.

 

ZenDesk

Onze klantenservice maakt gebruik van ZenDesk om de vragen die via de chat binnenkomen zorgvuldig en snel af te kunnen handelen. In ZenDesk wordt een historie bijgehouden van eventuele eerdere chatgesprekken. Dit om je zo snel (en goed) mogelijk op weg te kunnen helpen. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met ZenDesk gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden.

 

Gegevens: IP-Adres, Naam, E-mailadres, Telefoonnummer.

Acumulus

Voor onze administratie maken wij gebruik van Acumulus, hierin worden banktransacties en boekingen geregistreerd. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Acumulus gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden.

 

Gegevens: Tenaamstelling rekening, Rekeningnummer, Factuurnummer, Inhoud order.

BEVEILIGING

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

-          Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.

-          Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en een login token.

-          De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem.

-          Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (TLS) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

-          Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens.



WIJZIGINGEN
Wanneer onze webshop wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JE GEGEVENS

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

 

Je hebt de volgende rechten:

 

-          uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

-          inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

 

-          het laten corrigeren van fouten

 

-          het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

 

-          intrekken van toestemming

 

-          bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

KLACHT INDIENEN

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

CONTACTGEGEVENS

Zaagfabriek

Zoelensestraat 17-B

4013 CP KAPEL-AVEZAATH

Tel. 020 210 1040

Email. info@zaagfabriek.com