Mooi meegenomen! Profiteer van 5% afhaal korting op een houten BESTA blad voor jouw tv-meubel. 

Tot en met 31 maart 2019 ontvang je 5% kassakorting op alle bladen voor de BESTÅ tv-meubel kast van de IKEA indien je kiest voor afhalen

BESTA%20blad%20240%20cm%20Monocoat%20whi

 Ontdek de mogelijkheden voor jouw BESTA meubel »Een houten blad op het strakke meubel brengt direct sfeer. Het hout biedt warmte en heeft een natuurlijke uitstraling met de knoesten en oneffenheden in het hout. Elk blad die we realiseren is uniek.

Het is mogelijk een recht eiken blad te bestellen voor de BESTAkastjes, maar ook een glooiende boomstam plank behoort tot de mogelijkheden. Tot en met 31 maart 2019 ontvang je 5% afhaal-korting op alle bladen die je via onze configurator kunt bestellen. Wanneer een zwevend meubel onder de televisie hangt, heb je vaak te maken met kabels. Het is mogelijk een tv-sparing te laten zagen in het blad. Dit kan de standaard TV uitsparing zijn die in de televisiemeubel versie van BESTA zit, we kunnen ook een aangepaste uitsparing maken van bijvoorbeeld 6x2 cm. In het opmerkingenveld kunt u deze wensen doorgeven. Ook is het mogelijk na bestelling een schetsje te maken en deze via de e-mail aan ons toe te sturen.

Voor het blad in gebruik genomen wordt, is een belangrijk ontzettend belangrijk. Een afwerking kan zijn een transparante ultramatte lak, welke de lichte kleur van het eiken behoudt, of een transparante olie. De olie geeft een vollere houtkleur. Daarnaast werken we veel bladen af met Monocoat, dit is een olie welke in 28 kleuren beschikbaar is. Perfect om af te stemmen op je muur, vloer, andere meubels in de (woon)kamer.

 GA NAAR DE BESTA BLADEN CONFIGURATOR »


Voorwaarden kortingsactie
De korting geldt via de webshop en in onze werkplaats-showroom indien er gekozen wordt voor afhaal. De korting is geldig op alle vaste afmetingen zoals 120 cm lengte, 180 cm, 240 cm en 300 cm, geldt niet voor maatwerk bladen voor de BESTÅ. De korting geldt niet bij pakketpost of bezorgingen. De 5% korting via de webshop geldt d.m.v. het activeren van de kortingscode 'afhalen' in de winkelwagen.