De korting loopt op tot wel 54 euro! Wees er snel bij want deze unieke actie loopt alleen tot en met zondag 6 december.

Op zoek naar een boomstam houten wandplank? Zoek niet verder. Nu profiteer je bij Zaagfabriek van een unieke actie: maar liefst 30% korting geldig op alle beuken wandplanken inclusief zwevende bevestigingspinnen en bevestigingsmaterialen. De plank van bijvoorbeeld 75 cm kost normaal 91,95 euro, nu slechts 64,36 euro. En we verzenden de wandplank kosteloos, binnen 2 weken, naar je thuis. Of op het werk, jij kiest. 

Het is ook mogelijk deze plank als cadeau te versturen voor bijvoorbeeld Sint of Kerst. Geef je het iemand cadeau? Geef het door via het opmerkingenveld in de winkelwagen onderaan, wij verpakken 'm dan voor je in als cadeautje. De plank zullen we rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger sturen. Zo kun je degene die je, vanwege de huidige omstandigheden, al een tijdje niet hebt gezien, toch op afstand een uniek en praktisch cadeau geven. 

Bij aanschaf van een zwevende beuken wandplank 125 cm inclusief bevestigingsmaterialen loopt de korting op tot wel 54 euro! Wees er snel bij want de actie verloopt zondagavond 6 december 2020 om 23.59 uur.Bestel de 75 cm wandplank van 91,95 euro voor slechts 64,36 euro » 


Bestel de lengte 125 cm van 138,65 nu tijdelijk voor slechts 97,05 euro »