Op zoek naar een gebruiksklaar wastafelblad voorzien van zwevende bevestiging?


Profiteer van deze tijdelijke set aanbieding bij Zaagfabriek. De set bestaat uit: houten wastafelblad 120x45 cm inclusief heavy duty wandbeugels voor zwevende ophanging (vergelijkbaar aan onderstaand voorbeeld) en een zwevende wandplank die eronder bevestigd wordt met meegeleverde blinde bevestigingspinnen. Ideaal voor handdoeken, zeep, shampoo of andere producten. Bekijk de set en bestel gemakkelijk online »

Meer informatie? Hieronder vind je alles wat je moet weten.


Houten wastafel blad zwevende ophanging hout badkamer Zaagfabriek

Bovenstaande foto: voorbeeld van een recht wastafelblad inclusief zwevende bevestiging aan de muur door middel van de heavy duty wandbeugels. Afwerking: WOCA diamond olie naturel

Houten wastafelblad

Het betreft een recht eiken wastafelblad 120x45 cm. Dikte 4 cm. Inclusief heavy duty wandbeugels, welke deels verdiept zijn in het hout. Deze zullen na het monteren voor een groot gedeelte uit het zicht zijn en worden dus ook een ‘blinde bevestiging’ genoemd. De beugels worden compleet geleverd incl. bevestigingsmaterialen en lijmkit. Zie hieronder een voorbeeld van deze beugel inclusief het freeswerk wat we verzorgen.

Bovenstaande foto: onderzijde van het wastafelblad voorzien van een uitfrezing waar de heavy duty wandbeugel grotendeels in weg valt.


Houten wandplank

Compleet met een zwevende houten wandplank 120x18 cm, dikte 4 cm, met blinde bevestigingspinnen. Aan de achterzijde van de plank worden sleuven gefreesd en gaten geboord waar de meegeleverde bevestigingspinnen geheel in weg vallen.

DSC_1167kl.jpg
Bovenstaande foto: blinde bevestigingspin in de plank.

DSC_1202kl.jpg

Bovenstaande foto: op de blinde bevestigingspin schuiven van de wandplank.

-


De planken worden op dikte geschuurd en geborsteld. De voorzijde heeft een zaagsnede. Rondom worden de scherpe kantjes 45 graden afgeschuind.Hout in de badkamer: waar je op moet letten
Wanneer hout in de badkamer gebruikt wordt is het van groot belang dat de bladen goed beschermd zijn tegen vocht, vuil als zeep en tandpasta.

De houten bladen worden voorafgaand levering of afhaal intensief behandeld zodat deze gebruiksklaar zijn voor de badkamer. Keuze uit;

-          Skylt, ultramatte lak. Deze lak bestaat uit 2 componenten en is slijtvast. 2-3 lagen aanbrengen. Na 5 dagen volledige uitharding. Zoals de naam al zegt wordt het transparante laag op het hout, wat de houttekening minder laat opvallen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een 'onbehandeld' uiterlijk.

-          WOCA Diamond naturel transparante olie. Een slijtvaste afwerking zonder kleurtoevoeging, haalt de tekening van het hout het mooiste naar boven. Geeft de meest natuurlijke afwerking met een volle houtkleur.BEKIJK DE SET IN DE WEBSHOP »

Reguliere prijs voor de complete set inclusief zwevende bevestigingsmaterialen is €788,-.

Tot en met 15-01-2021 alleen online te bestellen voor €675 inclusief levering aan huis of €650 uitgaande van afhalen in onze werkplaats in Rhenen.

Productietijd: 2 werkweken.


Bekijk de set en bestel gemakkelijk online »