Houten planken en bladen voor winkel inrichting

Op zoek naar houten planken, bladen of tafel op maat voor een winkel? Welkom bij Zaagfabriek! Wij realiseren veelal maatwerk voor meubels, inrichtingen en planken voor winkelinrichting.

Houten planken en bladen, een ontvangsttafel of houten tafel waar de klant koffie kan drinken, zwevende schappen tegen de muur met een onzichtbare ophanging of een plank om een bestaand meubel een nieuw leven in te blazen.

foto: rechte eiken bladen voor op een bestaand meubel van twee kastjes. Afwerking: 2-componenten slijtvaste afwerking Rubio Monocoat Castle Brown. Locatie: kapsalon Utrecht Leidsche Rijn

Zaagfabriek produceert in eigen werkplaats maatwerk in de breedste zin van het woord. Uw wensen voor het type hout, waarbij er keuze is uit diverse houtsoorten die we in Nederland rijk zijn: eiken, beuken, essen, esdoorn, iepen om er een aantal te noemen, gaan wij aan de slag. Vul het zakelijke aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. 

foto: boomstam eiken wandplanken met zwevende bevestiging (blinde bevestigingspinnen). Om de lengte van 430 cm en 410 cm te realiseren hebben we twee lengtes gemaakt waarbij de glooiende schorsrand werd aangesloten. Afwerking van het hout: Rubio Monocoat 2-componenten olie MIST. Locatie: kapsalon Noord-Holland

Ook is het mogelijk te voorzien en voorbereidingen te treffen voor een blinde bevestiging. Door middel van een blinde bevestigingspin of een zware wandbeugel welke deels verdiept is in het hout. In de werkplaats kunnen we, aan de hand van een schets of tekening, de gewenste posities voor de ophangingen voorbereiden. De bevestigingsmaterialen worden compleet geleverd zodat er ter plekke direct gemonteerd kan worden.

Vul het zakelijke aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Houten planken of bladen voor winkel inrichting
Te denken valt aan een robuust boomstam blad als bar in de salon, een strakke eiken ontvangsttafel waar klanten kunnen plaatsnemen en een tijdschrift lezen, zwevende wandplanken waar producten op gepresenteerd worden of een vensterbank om hoek met de ramen en houten kozijnen meer sfeer te geven.