Maatwerk in massief eiken houten meubels bij Zaagfabriek

Bent u op zoek naar massief houten eiken meubels die niet alleen functioneel zijn, maar ook uniek? Bij Zaagfabriek begrijpen we dat meubels veel meer kunnen zijn dan alleen functionele stukken in uw huis. Daarom bieden wij maatwerk in massief eiken houten meubels. Of u nu een eettafel, salontafel, tv-meubel, zwevende wandplank, badkamermeubel, vensterbank, BESTA blad of een ander speciaal project nodig heeft, wij hebben de expertise en de passie om het voor u te realiseren.

Wat ons onderscheidt van andere meubelbedrijven, is dat we geen standaard voorraad hebben. Al onze meubels worden op maat gemaakt volgens uw specifieke wensen. U heeft de vrijheid om te kiezen uit verschillende houtsoorten, bladdiktes, dieptes, breedtes en afwerkingen. Wij maken uw meubel op maat. Het resultaat is een meubelstuk dat volledig voldoet aan uw behoeften en perfect past bij uw interieur.

Boomstam planken in stalen frame

Bij onze werkplaats in Rhenen hebben we een ruimte ingericht met diverse voorbeelden en kant-en-klare meubelstukken, zoals badkamerbladen, zwevende wandplanken en planchet planken die direct kunnen worden meegenomen. Dit stelt u in staat om de kwaliteit en vakmanschap van onze meubels te ervaren voordat u beslist.

Massief eiken wandplanken waarvan één met drie geïntegreerde led spots gecombineerd met massief eiken zwevend tv-meubel.

Bij Zaagfabriek B.V. ligt onze voorkeur bij het verwerken van niet-tropische houtsoorten. Onze meubelstukken worden gemaakt van hout dat afkomstig is uit Nederland en België. Dit hout wordt gekapt om verschillende redenen, zoals ouderdom van de bomen, ziekte, wijzigingen in de infrastructuur of de aanleg van woningen. Dit zorgt ervoor dat ons hout meer karakter en natuurlijke oneffenheden heeft in vergelijking met geïmporteerd hout uit verre landen.

Badkamer meubel, massief eiken boomstamblad met zwart gecoat stalen onderstel.

Wanneer u kiest voor maatwerk in massief eiken houten meubels van Zaagfabriek, kiest u voor meubels die niet alleen functioneel zijn, maar ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid en stijl. Elk meubelstuk is een uniek kunstwerk dat gemaakt is met passie en vakmanschap. Bezoek onze werkplaats in Rhenen en ervaar de schoonheid van massief eikenhout, of neem contact met ons op om uw specifieke project te bespreken. Wij staan klaar om uw meubeldromen werkelijkheid te maken. Vraag maatwerk aan via het online formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *